Teknoloji

Huawei Honor Media Pad 2 ve Watch S1 görücüye çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
huawei honor media pad 2
Huawei Honor Media Pad 2

Huawei’nin alt markası Honor aracılığıyla tanıttığı tek ürün akıllı telefon 6X olmadı. Şirket Media Pad 2 tablet ve Watch S1 akıllı saati de görücüye çıkardı. Her iki cihaz da ekim ayı içinde Çin’de satışa sunulacak.

Huawei Honor Media Pad 2, 1920 x 1200 piksel çözünürlük sunan 8 inç IPS ekran barındırıyor. Tabletin Qualcomm Snapdragon 616 işlemcisine 3 GB RAM eşlik ediyor. Adreno 405 grafik işlemcisi ise cihazın görsel yükünü üstleniyor.

Tablette kullanıcılara 16 ve 32 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği sunuluyor. LED flaşlı 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera ve 4800 mAh kapasiteli pil tabletin diğer bileşenleri arasında bulunuyor. SIM uyumlu versiyon, LTE bağlantısı ve sesli görüşme desteği de sunuyor.

Huawei Honor Media Pad 2 kutusundan Android Marshmallow ile çıkacak

Honor Media Pad 2 kutusundan Android Marshmallow işletim sistemi ve Emotion 4.1 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Altın rengi ve beyaz renk seçenekleri bulunan tablet, 19 Ekimde ön siparişe sunulacak. Tabletin sevkiyatı ise 25 Ekimde başlayacak. Huawei Honor Media Pad 2, 999 yuandan (462 TL) başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak.

Huawei Honor Watch S1 sadece 35 gram ağırlığında

Akıllı saat Honor Watch S1 ise sadece 35 gram ağırlığında. Yuvarlak bir ekrana sahip Honor Watch S1, 50 metreye kadar suya dayanabiliyor. Buna ek olarak saatin kayışları da değiştirilebiliyor. Kalp atış hızı sensörü ve adım sayar da barındıran saat, telefon bildirimlerini de gösteriyor. Honor Watch S1 kullanıcılarına 6 saat pil ömrü vadediyor.

huawei honor watch s1
Huawei Honor Watch S1

Siyah, mavi ve turuncu renkli kayış seçenekleri bulunan Honor Watch S1, 19 Ekimde ön siparişe sunulacak, 25 Ekim itibarıyla kullanıcılarla buluşacak. Honor Watch S1’in fiyat etiketinde 699 yuan (320 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER