FırsatlarManşetler

Akıllı saat satın almak isteyenlerin ilgisini çekecek indirimler (Günün Fırsatları)

huawei watch gt 3 inceleme

İlkbahara girdik, yaza da fazla zaman kalmadı diyebiliriz. Artık forma girme zamanı ve bunun için de akıllı saatler fazlasıyla kullanışlı. Eğer akıllı saat satın almayı düşünüyorsanız, GittiGidiyor’da dikkat çekici fırsatlar bulunuyor.

Huawei Watch GT 3 Active 46mm Akıllı Saat akıllı saat 2605 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Watch GT 3 kapsamlı sağlıklı yaşam ve egzersiz özellikleriyle göz dolduran bir akıllı saat. Aynı zamanda stres, kanda oksijen düzeyi ölçümü, uyku takibi gibi özellikleri de var. Huawei veya Android telefonları ve iPhone’larla kullanılabiliyor. Bu arada daha klasik görünümlü bir Huawei saati tercih edenler için Huawei Watch GT 3 Elite 46mm Akıllı Saat de indirimli bir fiyattan sunuluyor.

Honor Magic Watch 2 Black 46mm Akıllı Saat ve Honor Magic Watch 2 Brown 46mm Akıllı Saat modelleri de fırsat ürünleri arasında bulunuyor. 50 metreye kadar dayanıklı su geçirmez gövdesi, AMOLED ekranı ve Huawei akıllı saatlerindekine benzer arayüz ve özellikleriyle Magic Watch 2 de iyi bir fırsat ürünü.

Tercihini Apple Watch’tan yana kullanmak isteyenler için Apple Watch Series 7 41mm Product Red Alüminyum Kasa ve Spor Kordon Akıllı Saat ve Apple Watch Series 7 45mm Gece Yarısı Alüminyum Kasa ve Spor Kordon Akıllı Saat gibi ürünler de piyasa fiyatına göre indirimlerle sunuluyor. Ayrıca GittiGidiyor’da bu saatlerin farklı renklerini de bulmak mümkün.

Spor yaparken müzik dinlemek isteyenler için Honor Choice EarBuds X Bluetooth Kulaklık Beyaz modeli de GittiGidiyor’da indirimli bir fiyattan sunuluyor. Giyilebilir ürünler, kulaklıklar ve aksesuarlardaki diğer fırsatları buradan görebilirsiniz.

Bilgisayarı için parça satın almak isteyenlerin ise Amazon Türkiye’ye bakmasını tavsiye ederiz. MSI H510M-A PRO SOKET 1200 DDR4 3200 PCI-E Gen 4,M.2 USB3.2 1x 1G LAN mATX anakart indirimli fiyattan sunuluyor. Masaüstü bilgisayarına veya kurduğu sisteme bir WLAN kartı almak isteyenler için de TP-Link Archer T6E Wlan Pcı-E Ağ Kartı Ac1300 Kablosuz Çift Bant Express Adaptör indirimli fiyattan sunuluyor. Öte yandan S-Link teknoloji ürünlerinde %10’a varan indirimler yine Amazon Türkiye’de mevcut.

Akıllı telefonunu değiştirmek isteyenler ve ucuz bir ürün arayanlar için Xiaomi Redmi 9C Duos 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) ürünü 2599 TL’ye satılıyor. Bu ürünün şu sıralar e-ticaret mağazasındaki en popüler ürünlerden biri olduğu belirtiliyor. Öte yandan sistemi için bir SSD arayanlar için Alpin SSD120 2.5″ 120 GB SATA 3 SSD de dikkate değer bir indirimle satılıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER