Teknoloji

Huawei Honor 8 çok yakında geliyor

honor-v8-200416Huawei’nin Honor serisine gelecek ay yeni bir model daha eklenebilir, çünkü şirket içinde “V8” yazısı geçen yeni bir tanıtım görseli yayınladı. Bu durum çıkacak cihazın Honor 7’nin takipçisi olacağı anlamına geliyor. Honor 7 özellikle Asya ve bazı Avrupa pazarlarında iyi bir satış grafiği yakalamış, hatta ülkemize de geçtiğimiz haftalarda Türk Telekom Honor 7 olarak gelmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türk Telekom Honor 7 İncelemesi

Huawei’nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu P9 ve P9 Plus amiral gemisi telefonları gibi, Honor 8 de arkada iki adet kamera barındıracak gibi görünüyor. Tanıtımda kullanılmış olan görsel, Huawei’nin en yeni amiral gemisi telefonları için kullandığı görsele çok benziyor. Tanıtımda belirtilmemiş olmasına rağmen, dedikodular Honor 8’in de 12 megapiksel çift kamera sensörüne sahip olacağını, ancak Leica teknolojisinin kullanılmayacağını işaret ediyor.

Sonuç olarak Honor 8’deki çift kameralı kurulumun monokrom ve RGB görüntü sensörlerinden mi oluşacağı, yoksa LG G5 veya Honor 6 Plus’taki gibi normal sensörler mi olacağını şu an için bilmiyoruz.

Honor V8 ile ilgili öne sürülen diğer teknik özellikler arasında 4 GB RAM, parmak izi okuyucusu ve şirketin kendi bünyesinde geliştirdiği HiSilicon Kirin 950 yongaset bulunuyor. Görünen o ki Huawei, P9’da yer verdiği Kirin 955 yerine daha eski işlemcisini tercih edecek. Yine de karşımıza güçlü bir orta üst segment akıllı telefon çıkacak gibi görünüyor.

Huawei Honor 8 tanıtım tarihi olarak 10 Mayıs tarihi işaret ediliyor. Telefonun tanıtımını her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’dan öğreneceksiniz.

honor-8-tanitim-200416

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER