Teknoloji

Huawei FreeLace Pro kablosuz kulaklığın detayları sızdı

huawei freelace pro

Huawei FreeLace Pro kablosuz kulaklığın kutusuna ait fotoğraflar, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı. Söz konusu fotoğraflar, kulaklığa dair önemli detayların büyük bir kısmını gözler önüne seriyor.

Kutunun ön tarafına bakıldığında eski FreeLace kulaklıklara kıyasla tasarım konusunda bazı somut değişikliklerin yapıldığı görülüyor. Arka tarafa bakıldığında ise boyun bandının üstündeki mevcut kontrol araçlarının yanına hareketle kontrol desteğinin eklendiği görülüyor. FreeLace’in en sevilen özelliklerinden biri olan boyun bandından USB-C şarj da varlığını koruyor.

Kulaklığın hem telefon görüşmelerinde hem de müzik dinlerken aktif gürültü önleme özelliğine sahip olacağı da sızan bilgiler arasında bulunuyor. Bunun için cihazın üzerine üç adet mikrofon yerleştirilmiş. Kullanıcılar diledikleri takdirde ortam seslerini engelleyip insan seslerinin geçişine izin verme imkanına da sahip.

Kutu üstündeki bilgilere göre, Huawei FreeLace Pro 24 saat boyunca kesintisiz olarak müzik dinlenebilecek. Muhteşem bas ve ses deneyimi vadeden kulaklık, Çin’de 799 yuan (853 TL) karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER