Manşetler

Video: Huawei FreeBuds 4i Kutusundan Çıkıyor

huawei freebuds 4i kutu açılımı

Huawei FreeBuds 4i geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ön siparişe sunuldu. 749 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan bu tam kablosuz kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğini nispeten uygun fiyattan sunuyor. Özellikleri ve performansıyla çoğunlukla geçen yılın ürünü FreeBuds 3i’nin çizgisini sürdürüyor. Test merkezimize ulaşan Huawei FreeBuds 4i için hazırladığımız kutu açılımı videosunda kutu içeriği hakkında konuşuyor, Huawei Mate 40 Pro ile eşleştirme işlemini gerçekleştirerek bir tur atıyoruz.

huawei freebuds 4i satın alHuawei FreeBuds 4i

Huawei Online Mağaza’dan Satın Alın

SATIN AL

FreeBuds 4i’nin şarj kutusu, 3i modelininkine göre biraz daha daralmış, ancak boyu da biraz artmış. FreeBuds Pro’nun kutusunun biraz daha yuvarlatılmış hâli olduğunu söyleyebiliriz. Parlak plastikten yapılmış olan şarj kutusu şık görünüyor. Alt kenarında yer alan USB-C portu üzerinden şarj oluyor. Kutudan da bir adet USB-C – USB-A kablo çıkıyor. Bunu bilgisayara bağlayabileceğiniz gibi, uygun bir güç adaptörü yardımıyla prize bağlayarak da şarj etmeniz mümkün.

Bu arada FreeBuds 4i, şarj süreleriyle de dikkat çekiyor. Aktif gürültü engelleme kapalıyken tek bir şarjla müzik dinleme süresi 10 saate kadar çıkıyor. 10 dakikalık bir şarj ise kulaklıkların dört saate kadar müzik dinleme imkanı sunmasını sağlıyor. Şarj kutusuyla birlikte bir güne yaklaşan bir dinleme süresi de bulunuyor. Kısacası 4i, pil performansıyla dikkat çekiyor. Yakında yayınlayacağımız detaylı incelemede bu konu hakkında da kapsamlı yorumlarımızı bulacaksınız.

FreeBuds 4i de silikon uçlara sahip, dolayısıyla taktığınızda kulak kanalını tamamen kapatıyor. Sap kısmı uzun tutulmuş, bu sayede kulağa rahatça oturuyor. Kulaklıklara takılı olarak gelen silikon uçlar benim kulaklarıma uydu. Kutuda farklı boylarda iki çift silikon uç daha var. Arzu ederseniz bunları da kullanabilirsiniz. AI Life uygulamasında FreeBuds Pro için sunulan tarzda bir kulak ucu uyum testi bulunmuyor. Bu arada silikon uçlar kolayca değiştirilebiliyor.

Diğer Huawei kablosuz kulaklıklarında olduğu gibi, FreeBuds 4i ile de eşleştirme hızlı şekilde gerçekleştiriliyor. Eğer elinizde EMUI 10 veya üstü sürümle çalışan bir Huawei telefonu varsa, FreeBuds 4i’nin kutusunu telefonun yanına getirip kapağını kaldırmanız yeterli. Eşleştirme işlemi kısa sürede tamamlanacaktır. Daha sonra kulaklığın ayarlarını telefonun Bluetooth menüsü üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Ancak en güzeli AI Life uygulamasını yüklemek olacaktır. Buradan kulaklığın aktif gürültü engelleme modları arasında geçiş yapabilir, dokunmatik kontrollerin ayarını yapabilir, giyme algılama özelliğini kapatıp açabilir veya yazılım güncellemelerini gerçekleştirebilirsiniz. AI Life AppGallery, Google Play ve App Store’da mevcut. Evet, en sonunda iPhone için AI Life uygulaması çıktı. Ne var ki, FreeBuds 4i henüz iOS uygulaması tarafından desteklenen cihazlar arasında yer almıyor. Buna rağmen 4i’yi iPhone’un Bluetooth ayarları içinden eşleştirip kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki videoda bu yazıda anlattıklarımızı detaylı şekilde bulabilirsiniz. İlk izlenimlerimiz, FreeBuds 4i’nin fiyatına göre gerçekten kaliteli ve doyurucu bir ses çıkışı sunduğu yönünde. Aktif gürültü engelleme de gayet iyi şekilde çalışıyor.

Çok yakında yayınlayacağımız incelemede FreeBuds 4i ile ilgili daha ayrıntılı görüşlerimizi ve izlenimlerimiz bulacaksınız.

huawei freebuds 4i satın alHuawei FreeBuds 4i

Huawei Online Mağaza’dan Satın Alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER