Teknoloji

Huawei Enjoy Z resmiyet kazandı: Dimensity 800 işlemci, üç arka kamera

huawei enjoy z

Honor geçtiğimiz hafta çift mod 5G desteği sunan uygun fiyatlı bir cihaz olan X10‘u tanıtmıştı. Honor’un çatı şirketi Huawei de Enjoy Z ile benzer özellikleri, daha da uygun bir fiyat karşılığında vadediyor.

Enjoy Z, 6.57 inç büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın görüntü oranı ise 20:9. Ekranın üzerindeki damla çentik ise 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun parmak izi tarayıcısı ise sağ kenarda bulunuyor.

Akıllı telefonun arkasında üçlü bir kamera sistemi yer alıyor. Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel makro kamera da sistemi tamamlıyor.

Enjoy Z’nin kalbinde daha önce de ortaya çıktığı gibi MediaTek’in Dimensity 800 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM ile 64 veya 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanı Huawei’nin tescilli NM kartlarıyla artırılabiliyor. Enjoy Z’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh kapasiteli pili veriyor. Akıllı telefon kutusundan Android 10 üstüne kurulu EMUI 10.1 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor.

Huawei Enjoy Z için siyah, mavi ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneği mevcut. Akıllı telefon Çin’de 1699 yuan (1620 TL) başlayan fiyatlarla ön siparişe çıktı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER