Teknoloji

Huawei Enjoy 20s sızıntısı arka panel tasarımını tüm hatlarıyla gösteriyor

huawei enjoy 20s

Huawei Enjoy 20s, kısa süre önce Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından onaylanmıştı. TENAA’nın veri tabanında fotoğrafları ve özellikleri de görülen cihaz için Huawei’den henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak ortaya çıkan yeni bir fotoğraf, Enjoy 20s’in resmiyet kazanmasının çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Stüdyo ortamı dışında çekilen fotoğrafta Enjoy 20s’in arka paneli görülüyor. Fotoğraf, akıllı telefona dair bilinen bazı detayları bir kez daha doğruluyor. Üçlü kamera sistemi, güç butonuna yerleştirilen parmak izi tarayıcısı, hemen altındaki ses kontrol tuşları fotoğrafta ilk bakışta göze çarpan unsurlar oluyor.

Akıllı telefonun kasasının bir hayli uzun olması da ayrıca dikkat çekiyor. TENAA’daki bilgilere göre, akıllı telefon 1080p çözünürlüklü 6.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Dolayısıyla kasanın uzunluğuna pek de şaşırmamak gerekiyor.

Enjoy serisinin üyeleri Çin dışına genellikle başka isimlerle açılıyor. Bu durumun Huawei Enjoy 20s için de geçerli olması bekleniyor. Akıllı telefonun Avrupa ve Asya-Pasifik bölgesinde Huawei Y10 veya Y11 adıyla satılabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER