Teknoloji

Huawei Enjoy 20 ve 20 Plus’ın canlı fotoğrafları ortaya çıktı

huawei enjoy 20

Huawei Enjoy 20 ve 20 Plus hakkındaki dedikodu ve sızıntılar yaz mevsiminin başından beri etrafta dolaşsa da, henüz bu cihazlar için resmi bir çıkış tarihi duyurulmuş değil. Ancak internete sızan en yeni fotoğraflar, ikilinin tasarımı konusunda daha somut bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Buna ek olarak, Enjoy 20 Plus’ın adı China Telecom’un kayıtlarında da görüldü. Kayıtlara göre, akıllı telefon Çin’de eylül ayının başlarında satışa sunulacak.

Yeni fotoğraflar iki telefonun tasarımlarının yanı sıra bazı önemli özelliklerini de gözler önüne seriyor. Burada telefonlara dair daha önceki sızıntıların gösterdiği bazı bilgiler de doğrulanıyor. Enjoy 20’de 6.6 inç büyüklüğünde çentikli bir ekran bulunuyor. Akıllı telefonun arkasındaki üçlü kamera sisteminde ise ana kamera görevini 13 megapiksel sensör üstleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh pili veriyor.

Enjoy 20 Plus’ta ise 90Hz yenileme hızına sahip 6.63 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Telefonun ön kamerası açılır bir mekanizmaya yerleştirilmiş. Yuvarlak modül içindeki üçlü arka kamera sisteminde 48 megapiksel sensör ana kamera olarak görev yapıyor. 40W hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Huawei Enjoy 20 ve 20 Plus’ın kalbinde Dimensity 720 işlemci yer alıyor. Bu işlemci 5G desteği de sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER