Teknoloji

Huawei Enjoy 10 Plus yakında gözler önüne çıkacak

huawei enjoy 10 plus

Huawei Enjoy serisi, Çin dışında kalan ülkelerde Huawei Y serisi olarak biliniyor. Çinli üretici, bu seriye yeni bir telefon daha eklemeye hazırlanıyor. Huawei Enjoy 10 Plus adını taşıyan yeni telefon, Çin’de 5 Eylül günü resmen gözler önüne çıkacak. Yayınlanan ilk tanıtım videosu, Enjoy 10 Plus’ın ortalama bir kullanıcının bir akıllı telefondan beklediklerini karşılayabilecek kapasitede olduğunu gösteriyor.

Videoda telefonun açılır bir ön kamera mekanizmasına sahip olduğu görülüyor. Buna ek olarak, arka panelde de üç lensli bir kamera sistemi bulunuyor. Açılır ön kamera ve üç lensli arka kameranın akıllara Huawei Y9 Prime (2019) modelini getirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Enjoy 10 Plus, bir akıllı telefondan ilk beklentisi uygun fiyat olanlara aradıklarını verecek gibi görünüyor. Telefonun teknik özellikleri konusunda ise şu an için ortada somut bir bilgi verilmiş değil.

Huawei Enjoy 10 Plus ülkelerde ne zaman çıkacak?

Enjoy 10 Plus’ın Çin dışına ne zaman ve hangi isimle açılacağı şu an için bilinmiyor. Huawei Y serisine kısa süre önce Y9 Prime (2019) modelini eklemişti. Enjoy 10 Plus için Çin dışında bir yaşamın olup olmayacağı zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER