FırsatlarManşetler

Huawei Ekran 23.8 Türkiye’de satışta; üstelik indirim ve hediye ile

huawei ekran 23.8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei’nin geçtiğimiz günlerde duyurusunu gerçekleştirdiği Huawei AD80 Monitör, diğer bir deyişle Huawei Display 23.8 Türkiye’de satışa sunuldu. Üstelik Huawei, tavsiye edilen satış fiyatı 2048 TL olan bu monitörü 1399 TL’lik indirimli fiyatı ve Huawei WiFi Yönlendirici WS318 ile birlikte sunuyor.

huawei ekran 23.8 satın alHuawei Display 23.8 (Huawei Monitör AD80)
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei Display 23.8, daha çok MateBook dizüstü bilgisayar satın alanları hedefliyor. Özellikle evde veya iş yerinde biraz daha masaüstü bilgisayar deneyimi yaşamak isteyenler için bu monitör kullanışlı olacaktır. Bununla birlikte Apple, HP, Lenovo, Acer, Dell, Asus gibi başka marka dizüstü veya masaüstü bilgisayar kullananlar da AD80 Monitör’ü satın alabilirler. Yazılımcılar, tasarımcılar, sıklıkla oyun oynayanalar veya bilgisayarda daha çok bir şeyler izlemeyi sevenler için de Huawei Display 23.8 kullanışlı bir ürün olacaktır.

Huawei AD80 Monitör yüzde 90 gibi yüksek bir Display-gövde oranına sahip. Bunu Displayın etrafını saran 5.7 milimetre kalınlığındaki çerçevesine borçlu. IPS panel 178 derecelik geniş bir görüş açısı sunuyor. Huawei Display 23.8’i masanıza koyabilir veya duvara asabilirsiniz. Dikey açıyı da dilediğiniz gibi ayarlama imkanınız bulunuyor.

Huawei Display 23.8 çözünürlük ve bağlantı özellikleri

Display, TÜV Rheinland tarafından onaylı, mavi ışığı azaltıyor ve titremeleri ortadan kaldırıyor. 16.7 milyon renk desteği mevcut. NTSC renk gamının yüzde 72’si destekleniyor. 1000:1 kontrast oranı sunan 1080p FullView Display genel olarak canlı ve hassas görüntüler sunuyor. 250 nit maksimum parlaklık değeri var. 16:9 görüntü oranıyla YouTube videolarının büyük bir kısmı için de ideal bir izleme ortamı sunuyor. Ayrıca birçok Netflix içeriğini de görüntü alanından ödün vermeden veya altta ve üstte siyah çubuklar görmeden izleyebilirsiniz.

Huawei MateBook D16 İncelemesi

Huawei Display 23.8 ergonomik tasarımının yanında şıklık bakımından da güçlü bir ürün. 1 adet VGA, 1 adet HDMI girişi var. Ürünün kutu içeriğine baktığımızda 1,5 metrelik HDMI kablosunun da bulunduğunu görüyoruz. Birçok bilgisayarda HDMI çıkışı var. Huawei MateBook dizüstü bilgisayarlarda da bu durum söz konusu, olmayanlarda da MateDock adaptör sayesinde HDMI çıkışı elde edilebiliyor. Yani Huawei Display 23.8’e dizüstü veya masaüstü bilgisayarlardan görüntü aktarımı zor olmayacaktır.

En başta da belirttiğimiz gibi, Huawei Display 23.8 1399 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Bu monitörü satın aldığınızda Wi-Fi Yönlendiricisi de ücret ödemeden sizin olacak. Evden çalışan veya eğitim görenler için kaçırılmayacak bir fırsat gibi görünüyor.

huawei ekran 23.8 satın alHuawei Display 23.8 (Huawei Monitör AD80)
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER