Manşetler

Huawei’den P30 ve P30 Pro’ya dair dikkat çeken sızıntı

huawei p30 pro

Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin tanıtımı için Huawei, gelecek ay Paris’te bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.

Daha önceki dedikodular da Çinli şirketin 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nden daha sonra yeni telefonlarını tanıtacağını işaret ediyordu.

Huawei, mart ayında düzenleneceği belirtilen etkinliğin ipucunu da kendisi verdi. Polonya birimi tarafından yayınlanan bir basın bülteninin altında konuyla ilgili not yer alıyordu. Bu nota göre şirket, P serisinin en yeni akıllı telefonlarını mart ayında Paris’te düzenlenecek bir etkinlikte sergileyecek.

Aslında basın bülteni Polonya ofisinin bu yılki faaliyet planıyla ilgiliydi. Belki isteyerek, belki de istemeyerek, mart ayında beklenen Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin gelişi de açık edilmiş oldu.

Bu arada Huawei, MWC 2019 kapsamında da bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte 5G temasının ön planda olması ve katlanabilir telefon konseptinin gösterilmesi bekleniyor. Yeni P serisi telefonlar bu etkinlikte beklenmiyor.

Teknoblog olarak Mobil Dünya Kongresi 2019’u yerinden takip edeceğiz ve Huawei’nin etkinliğinden de gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER