Teknoloji

Huawei Ascend P7 Türkiye’de satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei-ascend-p7-070514

Telekomünikasyon sektörünün önemli oyuncularından biri olan Huawei, son yıllarda piyasaya sürdüğü cihazlarla tüketici elektroniği konusunda da iddialı olduğunu göstermişti. Çinli şirketin geçtiğimiz mayıs ayında küresel lansmanını gerçekleştirdiği gözde Android telefonu Ascend P7 bugün itibarıyla Türkiye’de satışa sunuluyor. Huawei Ascend P7’nin satışı için, tıpkı geçen sene Ascend P6’da yaptığı gibi, Vodafone ile işbirliği yapıyor.

Huawei Ascend P7’nin Türkiye pazarına girişi sebebiyle düzenlenen etkinlikte konuşan Huawei Türkiye Genel Müdürü Zhao Gang, tasarım, görüntüleme ve bağlantı konusunda çıtayı daha yükseğe taşıyan Ascend P7’yi Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirtti. Akıllı telefon pazarında gösterdikleri çabanın karşılığını almaya başladıklarını ifade eden Gang, IDC verilerine göre dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olduklarının altını çizdi. Gang Türkiye’de Huawei markasının bilinirliğini artırmak istediklerini ve bunun için 5 milyon dolar kaynak ayırdıklarını sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRHuawei’den Arsenal’e özel Ascend P7

1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5 inç ekrana sahip olan Huawei Ascend P7’de 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera bulunuyor. Huawei tarafından üretilen dört çekirdekli 1.8 GHz HiSilicon Kirin 910T işlemciye 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza eşlik ediyor. microSD kart desteği sayesinde Huawei Ascend P7’nin depolama alanı genişletilebiliyor. 2500 mAh kapasiteli bir pile sahip olan Huawei Ascend P7, kutusundan Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle birlikte çıkıyor. Huawei Ascend P7’de Emotion UI arayüzünün en yeni sürümü olan Emotion UI 2.3 kullanıcıları karşılıyor.

Vodafone aboneleri bugün itibarıyla tarifelerine ek 36 aya varan taksitlerle ve ayda 20 TL’den başlayan fiyatlarla Huawei Ascend P7’ye sahip olabilecek. Cihazı peşin olarak satın almak isteyenlerin ise 1299 TL ödemesi gerekecek.

İLGİLİ HABERLER