Teknoloji

Huawei’den Anneler Günü’ne özel film – Video

Huawei P20 Pro’nun piyasaya çıkışı Anneler Günü gibi anlamlı bir günle aynı zamana denk gelince, Huawei Türkiye bu özel günü, içinde amiral gemisi telefonunda da izlerin yer aldığı bir video klip ile kutluyor.

Şirket, “fotoğraf çekmenin ve video kaydı almanın henüz yaygın olmadığı geçmiş zamanda, anılarını biriktiremeyen son neslin en değerli armağanı”nı verdiğini söylüyor. Üç adet arka kamera taşıyan P20 Pro’nun yeteneklerine vurgu yapan şirket, bu özel günde P20 Pro ile kullanıcıların çekeceği her unutulmaz anın, geleceğin en güzel anılarına dönüşeceğini vurguluyor. P20 Pro ile anılarını her zaman yanında taşıyabilecek bir neslin meydana geleceğinin de altını çiziyor.

Huawei P20 Pro’nun arkasında, Leica teknolojili üç adet lens bulunuyor. 5X hibrit zum özelliği, gece vakti düşük ışıkta bile kaliteli fotoğraflar çekme imkanı gibi güçlü kamera özellikleri, yapay zekâ destekli sahne modlarıyla da destekliyor. Huawei, amiral gemisi telefonuyla tüketicilerin annelerine, “Anne” kelimesinin en güzel karşılıklarını bir araya getirerek sevgiyle doldurulacak anılarını anımsayacakları bir arşiv sunacağını da dile getiriyor.

İLGİLİ HABERLER