FırsatlarManşetler

Anneler Günü’ne özel dikkat çekici Huawei fırsatları var

huawei anneler günü

Huawei Anneler Günü için özel hazırladığı muhteşem kampanya ile son teknoloji ürünlerini avantajlı fiyatlar ve sürpriz hediyelerle sunuyor. Bu özel gün için annelerinize hem şık hem de kullanışlı teknolojik hediyeler vermek istiyorsanız, Huawei’nin sunduğu bu eşsiz fırsatları kesinlikle değerlendirmelisiniz.

Huawei Online Mağaza’daki Anneler Günü kampanyası kapsamında, çok çeşitli ürünlerde cazip indirimler ve hediyeler sunuluyor. Akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı kulaklıklar, akıllı saatler ve bileklikler gibi birçok kategoride sunulan avantajlı fiyatlarla, annenize unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz.

Huawei Mate 50 Pro, şık turuncu rengiyle dikkat çekiyor ve kampanya dahilinde 4.000 TL net indirimle birlikte 450 TL değerinde indirim kuponu sunuyor. Ayrıca 1.899 TL değerinde Watch Fit, 999 TL değerinde 66 Watt SuperCharge adaptör ve 999 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti hediye ediliyor.

MatePad SE, üstün özellikleri ve zarif tasarımıyla öne çıkan bir tablet olup, kampanya kapsamında 600 TL değerinde indirim kuponu ve 999 TL değerindeki HUAWEI Swift Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası hediye ediliyor. Ayrıca bu ürünü satın alanlar, Huawei Online Mağaza’ya yorumlarını yazarak Bluetooth Mouse kazanma şansına sahip oluyor.

Huawei Watch Fit 2 Serisi, akıllı bileklik severler için harika bir seçenek olup, Sakura Pembesi versiyonu 2.299 TL üzerinden satışa sunuluyor ve 200 TL değerinde indirim kuponuyla daha da cazip hale geliyor. WATCH Fit 2, diğer ürünlerle birlikte alımlarda da özel tekliflere sahip.

FreeBuds 5i ile 200 TL, FreeBuds SE ile 500 TL ekstra indirim sunan Huawei, MatePad SE ile birlikte Watch Fit 2 alındığında 550 TL ekstra indirim ve 999 TL değerindeki Swift Sırt Çantası hediyesiyle kullanıcılarını memnun ediyor.

Huawei, Anneler Günü kampanyasına özel olarak birçok kategoride, indirim ve hediye fırsatlarını Huawei Online Mağazası üzerinden sunuyor. Bu fırsatları değerlendirerek annenize en uygun ve özel hediyeyi seçebilir, ona teknoloji dünyasının en yeni ve kullanışlı ürünlerini armağan edebilirsiniz.

Huawei’nin sunduğu bu avantajlarla birlikte, annenizin hayatını kolaylaştıracak, iş ve sosyal yaşantısında daha verimli olmasını sağlayacak teknolojik ürünlerle tanışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede annenizin yaşam kalitesini artırırken, sizinle birlikte daha fazla zaman geçirmesine de katkıda bulunabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER