Teknoloji

Huawei 24 Şubatta MWC’nin hemen öncesinde düzenleyeceği toplantıda neler gösterecek?

CES 2013’te Ascend Mate ve Ascend D2 gibi üst sınıf Android cihazlarını ve Windows Phone 8 ile çalışan Ascend W1’i duyuran Huawei’nin bu etkinliği iyi değerlendirdiğini ve ön plana çıkan şirketler arasında olduğunu söyleyebiliriz. Ancak şirket burada duracak gibi görünmüyor. Gelecek ay Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nin hemen öncesinde, 24 Şubat günü düzenlenecek MWC toplantısı için davetiyeler gönderilmeye başlandı. Huawei orada da muhtemelen yeni ürünlerini veya son gelişmelerini paylaşacak.

huawei-mwc-2013-toplanti-230113

Ascend W1 gibi orta sınıfa hitap eden bir Windows telefonu tanıtıldıktan sonra MWC’de de daha üst sınıfa hitap eden bir Windows Phone 8 modeli görmek ihtimaller arasında yer alıyor. Bunun dışında Huawei şu anda 6.45 mm. olan en ince Android telefonu rekorunu kıracak bir akıllı telefonu MWC’de gösterebilir. Şirket bir süredir bunun ipuçlarını çeşitli ortamlarda paylaşıyor. Öte yandan şirketin geliştirmekte olduğu sekiz çekirdekli mobil işlemci de muhtemelen bu basın toplantısıyla birlikte tanıtılacak.

Huawei’nin basın toplantısından yansıyanları 24 Şubat tarihinde bu sayfalarda bulacağınızı şimdiden belirterek bu yazıyı noktalayalım.

İlgili >>GSM Arena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER