Manşetler

HTC’nin yeni Windows Phone Mango cihazları HTC Titan ve HTC Radar görücüye çıktı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’nin iki yeni Windows Phone cihazı IFA 2011’de sergileniyor. Bu cihazlardan ilki olan HTC Titan 1.5 GHz’lik tek çekirdekli işlemci, f/2.2 açıklıklı 8 megapiksel, 28 mm lensli, çift LED flaşlı, 720p HD video kayıt yetenekli arka kamera ve arkadan aydınlatmalı sensör gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.

HTC Titan 3G desteğine, dört bant GSM/GPRS/EDGE ve HSPA/WCDMA kablosuz bağlantılarında çalışma imkânına sahip. 512 MB RAM sahibi olan bu cihazın depolama kapasitesi 16 GB’ye kadar yükseltilebiliyor. HTC Titan’ın biraz daha klasik bir görünüme sahip olduğu dikkatinizi çekecektir. Fotoğrafta görünen karbon grisi rengin yanı sıra ateş kırmızısı gibi çekici bir renk seçeneğinin olduğu da belirtiliyor.

İkinci cihaz HTC Radar’da ise 3.8 inç’lik, 480 x 800 piksel çözünürlüklü ekran, HSPA, WCDMA, dört bant GSM/GPRS/EDGE kablosuz bağlantı desteği, 5 megapiksellik, 28 mm lensli, f/2.2 açıklıklı, tek LED flaşlı, arkadan aydınlatmalı sensörlü arka kamera yer alıyor. Önde ise VGA çözünürlüklü kamera bulunuyor. Arkadaki kamera 720p HD video kayıt yeteneğine sahip. 1520 mAh’lik batarya barındıran bu cihaz beyaz ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulacak.

Galeri: HTC Titan
[nggallery id=660]

Galeri: HTC Radar
[nggallery id=661]

İLGİLİ HABERLER