Manşetler

HTC’nin yeni Android’lisi HTC Gratia kendini gösterdi

HTC’nin en yeni Android telefonu olan HTC Gratia kendini gösterdi. ABD’de HTC Aria olarak satılan cihazın Avrupa versiyonu gibi duran kompakt kasalı bu cihaz Android 2.2 Froyo işletim sistemiyle çalışıyor. 5 megapiksellik kamera, HTC Sense kullanıcı arayüzü, 3.2 inç’lik HVGA dokunmatik ekran, 600 MHz’lik Qualcomm işlemci, çift bant 900 / 2100 HSPA/WCDMA ve WiFi b/g gibi özellikler HTC Gratia’nın barındırdıkları arasında yer alıyor.

3G ve WiFi gibi kablosuz bağlantı desteklerinin yanı sıra Bluetooth 2.1+EDR, microUSB portu, 3.5 mm’lik kulaklık girişi gibi bağlantı noktalarını, GPS, g-sensör, dijital pusula, yakınlık sensörü ve çevresel ışık sensörü gibi donanımları da saymadan geçmeyelim. 512 MB ROM ve 384 MB RAM’e sahip bu cihaz için gerekli olan daha fazla depolama kapasitesi microSD kartlarla sağlanabilir. Optik trackpad, dokunmaya duyarlı tuşlar ve ilk kez HTC HD mini’de gördüğümüz vidaların açıkta göründüğü lastik kaplamalı tasarım HTC Gratia’nın taşıdığı özellikler arasında bulunuyor.

103.8 x 57.7 x 11.7 mm’lik boyutlara ve 115 gr. ağırlığa sahip olan HTC Gratia’nın fiyatı belli değil, ancak HTC bu telefonun Avrupa’ya Kasım 2010’da geleceğini söylüyor.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER