Teknoloji

HTC’nin yeni Android akıllı telefonları: Incredible S, Desire S ve Wildfire S

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC, Mobil Dünya Kongresi’nde beklediğimiz üzere mevcut Incredible, Desire ve Wildfire akıllı telefonlarının yeni modelleriyle karşımıza çıktı. Her üç cihaz da ekranın altında bulunan ve Android’e özel fiziksel tuşların yerini dokunmaya duyarlı tuşlar almış.

HTC Incredible S’te 1 GHz Qualcomm MSM8255 işlemci, 768 MB RAM, 8 megapikselik, çift LED flaşlı, otomatik odaklı ve 720p HD video kaydı yapabilen bir kamera, ön yüzde yer alan 1.3 megapiksellik ikinci bir kamera ve 1450 mAh’lik batarya bulunuyor. Incredible S’in 4 inç’Lik ekranı 800 x 480 çözünürlüğe sahip. HTC Incredible S Android 2.2 işletim sistemiyle gelecek ve 2011’in ikinci çeyreğinin başında piyasada olacak.

HTC Desire S’in 3.7 inç’lik ekranı da aynı çözünürlüğü sunuyor. HTC Desire’ın yekpare alüminyum kasası dikkat çekerken, aynı tasarım dili ve özellikler yansıtılmaya devam ediyor. 5 megapiksel kameraya sahip olan HTC Desire S’te MSM8255 işlemci, 768 MB RAM, 1450 mAh batarya yer alırken, HTC Desire’dan farklı olarak Desire S’in ön yüzünde video görüşmeler için 1.3 megapiksellik ikinci bir kamera bulunuyor. Desire S’in Incredible S’ten farkı piyasaya çıktığında Android 2.3 Gingerbread ile yüklü gelecek olması. HTC Desire S bu yılın ikinci çeyreğinin ortalarında satışa çıkmış olacak.

HTC’nin orta sınıf akıllı telefonu olarak nitelendirilen Wildfire da güncellemelerden nasibini aldı. Ekran çözünürlüğü QVGA’dan HVGA’ya terfi eden bu cihaz daha parlak ve canlı görüntü sunuyor. Wildfire S de Android 2.3 Gingerbread ile yüklü gelecek.

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER