Teknoloji

HTC’nin M4 kod adlı bir başka metal kasalı telefonu yıl ortasında bekleniyor

HTC’nin M4 kod adlı akıllı telefonuyla ilgili dedikoduların şiddeti giderek artıyor. İlk olarak cihazın teknik özellikleri sızmıştı. HTC First ve HTC’nin Çin’e özel bazı modelleriyle varolan benzerlikler nedeniyle M4’ün neye benzediği konusundaki tahminlerin sürekli güncellenmesi gerekmişti. Gelen son dedikoduysa M4’ün de M7 kod adlı HTC One gibi metal kasaya sahip olacağını gösteriyor.

htc-one-inceleme-00018

M4 ile M7 arasında bir bağın olduğu sürekli konuşuluyordu, ancak metal kasanın M4’ün taşıyacağı özellikler arasında yer aldığı şimdiye kadar pek fazla dillendirilmemişti. M4’ün çift çekirdekli bir yongasete sahip olacağı söyleniyor. Bu durumda daha az ısınan bir işlemci ve sonuç olarak ısınma sorunlarını daha az yaşayan bir akıllı telefonun karşımıza çıkmasını bekleyebiliriz. Bu durumda metal kasa da çok da verimli bir şekilde çalışacak ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaktır.

HTC’nin M4 kod adıyla anılan akıllı telefonu haziran ayında çıkarması bekleniyor. Şirketin 700 bin ürünü içine bulunduğumuz çeyrek bitmeden önce pazara sevketmeyi planladığı da iddialar arasında yer alıyor. Tasarımıyla bir hayli ilgi çeken HTC One’ın daha küçük boyutlu ve daha mütevazı teknik özelliklere sahip bir versiyonu özellikle orta segmentte iddialı bir oyuncu olabilir.

İlgili >> DigiTimes

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER