Manşetler

HTC’nin kısa vadede tablet planı bulunmuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:


HTC geçtiğimiz Cuma günü yaptığı bir açıklamayla yakın bir gelecekte tablet cihaz üretmeyeceğini duyurdu. Oysa ki, mobil cihaz devinin Android ve Chrome işletim sistemli tablet cihaz projeleriyle ilgilendiğine dair dedikodular bir süredir gelmekteydi. Şirketin küresel pazarlama ve çevrimiçi topluluk yöneticisi Eric Lin tabletlerle ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Tabletlerle her zaman ilgileniyoruz, ancak şimdilik şu anki görüşümüz tabletlerde başarılı olmak için ilgi uyandıracak seviyede birşeylere sahip olmak yönünde. Hatta sadece ilgi uyandıracak bir tasarım da yetmiyor. Bunu kullanıma, özelliklere de yaymak gerekiyor. İlgi uyandıran şeyleri bulana kadar bu alanda birşeyler yapmayacağız.”

HTC’nin ilgi çekici birşeyler bulmak için çalıştığına dair duyuru Apple’ın iPad ile yakaladığı başarı göz önünde bulundurulacak olursa mantıklı gelebilir. HTC’nin kararını nasıl yorumlayacak olursanız olun, bekleyin. HTC en sonunda pazara girdiğinde emin olun ki, Tayvanlı üretici karşımıza gerçekten iPad katili bir ürünle çıkacaktır.

İlgili – Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER