Teknoloji

HTC’nin gözde Android telefonu M7 CES 2013’te tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’nin M7 olarak anılan cihazıyla ilgili çeşitli söylentiler bir süredir dillendiriliyordu. Son iddia bu cihazın gelecek hafta başlayacak CES 2013’te tanıtılacağı şeklinde. Halbuki daha önceleri bu cihazın şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacağı söyleniyordu. Tabii ki, tüketiciler için cihazın erken gelmesi daha iyi. Ayrıca HTC de cihazı erken tanıtması durumunda daha hızlı şekilde piyasaya sürmesi gibi bir avantajı ele geçirebilir.

htc-one-x-plus-inceleme-00008

Son iddianın kaynağı XDA Developers forumunun Football rumuzlu üyesi. Geçmişte çeşitli HTC cihazlarıyla ilgili havadisleri Twitter hesabı üzerinden paylaşan ve bunlarda isabet kaydeden Football CES 2013 duyurusuna yönelik iddiasının yanı sıra M7’nin kapasitif dokunmatik fiziksel navigasyon tuşları yerine ekranın en alt bölümüne yerleştirilmiş yazılım tabanlı navigasyon kontrollerini kullanabileceğini kaydetti.

Bunun dışında M7 teknik özelliklerine bakılırsa sağlam bir cihaz olacak gibi görünüyor. 4.7 inç, 1080p çözünürlüklü ekran, 1.7 GHz’lik dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, 13 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM, 32 GB dahili bellek, Beats Audio ve 2300 mAh kapasiteli batarya iddia edilen teknik özellikler arasında bulunuyor.

M7’nin cihazın şu an için tanımlanmasını sağlayan bir kod adı olduğuna inanılıyor. Anlayacağınız, M7 muhtemelen farklı, daha ilgi çekici bir adla kullanıcıların karşısına çıkacak. İddiaların gerçek olup olmadığını görmek için birkaç gün daha beklemek gerekecek.

İlgili >> Twitter (@Football4PDA)

İLGİLİ HABERLER