Teknoloji

HTC yeni amiral gemisi telefonunun çıkışını erteledi

htc

HTC akıllı telefon pazarının öncü markalarından biri olsa da, görkemli günlerinden çok uzun süre önce uzaklaşmıştı. Tayvanlı üreticinin bir üst segment telefon çıkarmasının üstünden çok uzun zaman geçmiş durumda. Yeni bir haber, HTC’nin yeni amiral gemisinin çıkışının biraz daha zaman alacağını gösteriyor.

Şirketin yeni amiral gemisinin çıkışının COVID-19’un tedarik zincirlerini etkilemesi nedeniyle ertelendiği söyleniyor. Dolayısıyla Tayvanlı üreticinin projeyi rafa kaldırmadığını özellikle belirtmek gerekiyor.

Bazı iddialara göre, telefon potansiyel kullanıcılarını sıra dışı bir yerden yakalamayı hedefliyor. Şirketin Exodus 1 ve 1s modellerinin merkezinde blok zinciri bulunuyordu. Tayvanlı üreticinin yine benzer bir yoldan yürüyebileceği söyleniyor.

HTC yeni amiral gemisi telefonunu Vive Flow VR başlığıyla bağlantılı şekilde çıkarabilir. Telefonun artırılmış gerçeklik uygulamalarını çalıştırabilmesi de beklentiler arasında yer alıyor. Tayvanlı üreticinin giderek büyüyen metaverse aleminin oluşturduğu etkiden akıllı telefonunda faydalanmaya çalışması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER