Teknoloji

HTC Wildfire E3 tanıtıldı: Helio P22 işlemci, 4000 mAh pil

htc wildfire e3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’nin akıllı telefon pazarındaki görkemli günleri geride kalsa da, Tayvanlı üretici yeni cihazlar tanıtmaya devam ediyor. Bu doğrultuda gözler önüne çıkan son ürün ise giriş segmentinde konumlanan HTC Wildfire E3 oldu. Akıllı telefonda MediaTek tarafından üretilen bir işlemci, dört arka kamera ve büyük bir pil bulunuyor.

Wildfire E3’ün kalbinde MediaTek’in Helio P22 işlemcisi yer alıyor. Bu işlemciye 3 veya 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB. MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanına 128 GB daha eklenebiliyor.

Wildfire E3, 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir LCD ekrana sahip. Telefonun parmak izi tarayıcısı da arka panele yerleştirilmiş. Wildfire E3’ün dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 13 megapiksel sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlıyor. Ekranın üstündeki çentikte ise 13 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Wildfire E3’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4000 mAh kapasiteli pili veriyor. Pil, USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Bluetooth 4.2 desteğine ve 3.5 mm. kulaklık jakına sahip telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkıyor.

HTC Wildfire E3 için siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Rus e-ticaret sitesi Citilink’te görüntülenen telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda şu an için bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER