Teknoloji

HTC’den giriş segmenti için yeni telefon: Wildfire E3 Lite tanıtıldı

htc wildfire e3 lite

Akıllı telefon pazarının kurucu şirketlerinden bir olarak tanımlanabilecek HTC, artık doğrudan telefon üretmiyor. Ancak şirket markasının kullanım lisansını ilgili şirketlere vererek en azından ismen pazardaki varlığını sürdürüyor. Bu doğrultuda tanıtılan en yeni telefon HTC Wildfire E3 Lite oldu.

Giriş segmentinde konumlanan Wildfire E3 Lite’ta 6.5 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. Bu ekran HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın üstündeki damla çentik ise 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun arkasında 13 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel makro kamera ve LED flaş tamamlıyor. Wildfire E3 Lite’ın kalbinde ise Unisoc SC9863 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 3 veya 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 ve 64 GB. Depolama alanı microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor.

htc wildfire e3 lite

HTC Wildfire E3 Lite Android 12 ile geliyor

Wildfire E3 Lite kutusundan Android 12 yüklü olarak çıkıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 10W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil veriyor. Pil USB-C girişi üzerinden doldurulabiliyor.

htc wildfire e3 lite

HTC Wildfire E3 Lite için mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER