Teknoloji

HTC Wildfire E Ultra Google Play Console’da görüldü

htc wildfire e ultra

Akıllı telefon pazarının ilk şirketlerinden biri olan HTC, mazisini çok uzun bir süredir mumla arıyor. Buna rağmen havlu atmayan Tayvanlı üretici, yeni cihazlar çıkarmaya devam ediyor. Bu yeni cihazlara yakında HTC Wildfire E Ultra isimli telefon da eklenecek gibi görünüyor.

Uzun bir geçmişi olan HTC Wildfire markası, 2019’da bazı beklentilerle yeniden canlanmıştı. Ancak bu beklentileri karşılayamayan şirket, Wildfire serisini orta segment cihazlarla doldurmayı seçmişti. Rusya gibi pazarlarda telefon çıkaran HTC, mobil cihaz birimi tamamen yok olana kadar bu yolu izleyecek gibi görünüyor.

Wildfire E Ultra, teknik bakımdan diğer Wildfire E modellerinden pek farklı olmayacağa benziyor. Google Play Console kaydı da bu durumu doğruluyor. Kayda göre telefonda Unisoc SC9863A işlemci ve 2 GB RAM bulunuyor. 960 x 480 piksel çözünürlüklü ekran ise 240 dpi gibi çok düşük bir piksel yoğunluğuna sahip. Bu noktada akıllı telefonun kutusundan Android 11 Go Edition ile çıkacağını belirtmekte fayda var.

HTC Wildfire E Ultra ile de pek fazla ilgi çekmeyi başaramayacak gibi görünüyor. Beyhude görünen bu çabaların ne zaman son bulacağı sorusu ise hâlâ yanıtlanmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER