Teknoloji

HTC giriş segmentindeki yolculuğuna Wildfire E Star ile devam ediyor

htc wildfire e star

HTC Wildfire E Star ile giriş segmenti için sunduğu seçeneklere bir yenisini daha ekledi. Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik ise akıllı telefonun 5 megapiksel ön kamerasına ev sahipliği yapıyor.

Wildfire E Star’ın kalbinde Unisoc SC9832E işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 2 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun dahili depolama alanı ise 16 GB. Depolama alanını microSD kart ile genişletmek de mümkün oluyor.

Wildfire E Star’da iki arka kamera bulunuyor. Ana kamera görevini 8 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 0.08 megapiksel çözünürlüklü QVGA modülü de ana kameraya eşlik ediyor.

htc wildfire e star

HTC Wildfire E Star kutusundan Android 12 Go Edition yüklü olarak çıkacak

Wildfire E Star’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3000 mAh pil veriyor. 5W şarj destekli bu pil, USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Kutusundan Android 12 Go Edition yüklü olarak çıkan telefonda, 3.5 mm. kulaklık jakı da mevcut. Parmak izi tarayıcısı da telefonun kenarına yerleştirilmiş.

htc wildfire e star

HTC Wildfire E Star, şirketin Afrika web sitesinde boy göstermiş durumda. Akıllı telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER