Teknoloji

HTC True Wireless Earbuds Plus kablosuz kulaklık tanıtıld

htc true wireless earbuds plus

HTC True Wireless Earbuds Plus adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkardı. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kulaklık, IPX5 dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da kulaklığın tere ve suya karşı dayanıklı olduğu, spor yaparken veya yağmur altındayken kullanılabileceği anlamına geliyor.

Aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken True Wireless Earbuds Plus ile 4 saat boyunca telefonda konuşmak mümkün oluyor. Aktif gürültü engelleme kapalıyken ise bu süre 4,5 saate çıkıyor. Müzik tarafında ise aktif gürültü engellemeyle 4,5 saat boyunca müzik dinlenebiliyor. Bu özellik kapatıldığında ise süre 5,5 saate yükseliyor.

True Wireless Earbuds Plus’ın şarj kutusu ise 86 saatlik bir bekleme süresi sağlayacak. Hızlı eşleştirme özelliğine sahip kulaklıkta dokunmatik kontrol seçenekleri de mevcut. Kulaklıkların tek başına kullanılabildiğini belirtmekte de fayda var.

HTC True Wireless Earbuds Plus, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Kulaklık İngiltere’de yarın 69 pound karşılığında satışa sunulacak. Satışlar şirketin Vive.com internet sitesi üzerinden yapılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER