Teknoloji

HTC T6 One Max’in basın fotoğrafı sızdı, HTC “sahte” dedi

HTC T6 veya nam-ı diğer HTC One Max’e ait olduğu iddia edilen ve henüz son hâlini almamış basın görseli son zamanlarda olduğu gibi yine @evleaks tarafından yayınlandı. Bu sefer Google+ hesabı üzerinden söz konusu fotoğrafı paylaşan @evleaks bu sefer HTC tarafından yalanlandı.

htc-t6-one-max-120813

Evleaks, Google+ hesabından HTC T6’nın henüz son hâlini almamış bir görselini paylaştığını belirtmişti. Ne var ki, HTC adına konuşan bir yetkili fotoğrafın sahte olduğunu dile getirdi.

HTC T6’ya ait bu görselin aralarında Engadget’ın da bulunduğu çeşitli teknoloji sitelerinde yayınlanmasının ardından HTC’nin kıdemli küresel çevrim içi iletişim yöneticisi Jeff Gordon, Engadget sitesinde konuyla ilgili haberin altına “Sahte. @evleaks bu sefer hedefi tutturamadı.” şeklinde yorumda bulundu.

Ne var ki, Gordon’ın yazdıkları herkesi ikna etmeye yetmedi. Aynı haberin altına yorum yapan bir başka okuyucu Gordon’ı “troll”, yani ortalık karıştırıcı sahte hesaba benzetti.

Gordon tekzip için bir hayli çaba gösterse de, teknoloji dünyasında birçok kişi HTC’nin One Max’i tanıtacağına inanıyor. Önümüzdeki ayın başında Berlin’de düzenlenecek IFA’da bu telefonu büyük ihtimalle görebiliriz.

İlgili >> Google+ (@evleaks)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER