Manşetler

HTC Sensation ve HTC Sense 3.0 ön inceleme – Galeri & Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

img_1027HTC’nin geçtiğimiz ay Londra’da düzenlediği etkinlikte tanıttığı HTC Sensation ile daha bir ay geçmeden buluşma fırsatı yakaladık. Vodafone ile HTC’nin ortaklaşa düzenlediği basın toplantısının yıldızlarından biri olan HTC Sensation, HTC’nin Sense arayüzünün en son versiyonu olan Sense 3.0 ile birlikte geliyor.

Mineral cam ekrana sahip olan HTC Sensation’da 1.2 GHz’lik hıza sahip çift çekirdekli işlemci, 8 megapiksel kamera, VGA ön kamera yer alıyor. Yekpare alüminyum kasalı HTC Sensation biraz büyük gibi görünse de oldukça hafif ve rahat bir kullanım sunuyor. Android’e özel kapasitif dokunmatik tuşları ekranın altında görüyoruz. HTC Sensation ile birlikte sunulan HTC Sense 3.0 arayüzü ise daha çekici ekran efektleri ve geçişleriyle geliyor. Kilit ekranı, ana ekran geçişleri yenilenmiş. Yeni eklenen hava durumu uygulaması ise HTC Sense’de zaten hayran olduğumuz hava durumu efektlerini bir adım öteye taşımış. Artık sadece hava durumunu almakla kalmıyor, hava durumu bilgisini almak istediğiniz dünyanın dört bir yanındaki şehirde günün hangi vaktinin yaşandığını da görebiliyorsunuz.

HTC Sensation Türkiye’ye Vodafone ayrıcalığıyla gelecek. Cihazın tam olarak ne zaman piyasaya çıkacağı ve ne kadara satılacağı ise henüz açıklanmış değil.

Şimdilik kısa süren HTC Sensation deneyimimize ait videoyu ve fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Video: HTC Sensation Ön İnceleme

Galeri: HTC Sensation Ön İnceleme
[nggallery id=562]

İLGİLİ HABERLER