Teknoloji

HTC’nin GoPro rakibi RECamera böyle bir cihaz olacak

htc-recamera-250914-1

HTC, RECamera olarak adlandıracağı GoPro tarzı aksiyon kamerası tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket bazıları su altında çekilmiş görüntülerden oluşan ve fazlasıyla aksiyon barındıran bir tanıtım videosuyla bu yeni ürünün ipuçlarını verdi.

HTC’nin ne planladığı uzun zamandır biliniyordu, ancak videonun gösterdiği kadarıyla bu cihaz kolay taşınabilir, bir yerlere kolaylıkla tutturulabilir ve yavaş çekim videolar çekebilen bir ürün olacak. Bu video sayesinde RECamera hakkında kabaca bilgi sahibi olmak mümkün oluyor. Bu arada bir Reddit kullanıcısı da HTC’nin RECamera için hazırladığı resmi tanıtım sitesini keşfetmiş. Bu sitede cihazın fotoğrafları da yer alıyor. Her ne kadar site şu anda açık olmasa da, alınan ekran görüntüleri sayesinde RECamera’nın neye benzediğini biliyoruz.

htc-recamera-250914-2

HTC’nin kamerasını GoPro’dan farklı ve tercih edilebilir kılan ne gibi özelliklerin bulunduğunu şu an için bilmiyoruz. Belki daha küçük boyutlara sahip olması kullanıcıların tercih etmesindeki en önemli neden olabilir. GoPro’nun kamerası gibi HTC’nin cihazı da suya dayanıklı görünüyor. Ancak GoPro’lardan daha rahat taşınan ve bir yerlere kolaylıkla tutturulan bir kamera olacak gibi görünüyor.

htc-recamera-250914-3

HTC 8 Ekimde New York şehrinde düzenleyeceği bir etkinlikte yeni ürünler tanıtacak. RECamera’nın da bu yeni ürünler arasında yer alması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER