Teknoloji

HTC yeni yazılım ve telefonlarını kullanıcılarla test edecek

htc-logo-070414 (800 x 534)

HTC, “HTC Preview” adını verdiği yeni bir ön izleme programının duyurusunu yaptı. Tayvanlı üretici, söz konusu ön izleme programıyla henüz piyasaya çıkmamış telefon ve yazılımlarının kullanıcılar tarafından test edilmesini amaçlıyor.

Düşük satış performansı ve buna bağlı olarak gelirlerin azalması yüzünden sıkıntılı zamanlardan geçen HTC, gidişatı değiştirmek için farklı reçeteleri uygulamaya hazır bir görüntü veriyor. Dolayısıyla HTC Preview gibi bir programın hayata geçirilmesini de doğal karşılamak gerekiyor. Yeni program, şirketin kullanıcılarıyla iletişimini daha farklı bir boyuta taşımasıyla da anlam kazanıyor.

Preview için oluşturulan web sayfasında şirketin “tasarıma yatkın bir gözü, teknoloji tutkusu ve muhteşem fikirleri” olan kişileri aradığı belirtildi. Programa kayıt olan herkesin bir gizlilik anlaşması imzalaması ve yazılımı ya da cihazı test süresince ana ürün olarak kullanması gerekiyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde geçerli olan HTC Preview programına Türkiye’den katılmak da mümkün. Türkiye’den programa katılacaklar için herhangi bir operatör kısıtlaması bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER