Manşetler

HTC One X’in fotoğrafı internete sızdı

HTC’nin gelecek hafta tanıtacağı tahmin edilen akıllı telefonların HTC One X‘in teknik özelliklerinden sonra fotoğrafı da nihayet internete sızdı. Birkaç aydır Edge veya Endeavor kod adlı cihazın fotoğrafı Pocketnow sitesi tarafından internete sızdırıldı. Ekrandaki kullanıcı arayüzüne bakıldığında tarih, saat ve hava durumu bilgilerini gösteren bileşenin bir arayüz güncellemesinden geçtiği görülüyor.

Yukarıda bahsettiğimiz bileşenin gösterdiği tarihe bakacak olursanız, bu tarih HTC’nin Barselona’da düzenleyeceği basın toplantısını işaret ediyor. Bileşen dışında yeniden düzenlenmiş Sense 4.0 arayüzü de dikkat çekiyor. Android 4.0 ile çalışacağı iddia edilen cihazda Gingerbread’den kalma fiziksel tuşların korunduğu da dikkat çekiyor. Aslına bakarsanız, Android 4.0 taşıyor diye herhangi bir cihazın fiziksel tuşlardan vazgeçmesi gibi bir durum söz konusu değil. Burada inisiyatif üreticiye bırakılıyor.

HTC One X’te 4.7 inç, 720p ekran, dört çekirdekli işlemci gibi özelliklerin yer alması bekleniyor. Cihazın LG Optimus 4X HD gibi MWC’nin yıldızları arasında yer alması muhtemel. Bakalım, bu cihaz gerçeği yansıtıyor mu, bunun için pazar gününü beklememiz gerekecek.

İlgili – Pocketnow

İLGİLİ HABERLER