HTC, 2017’ye hızlı girmiş ve U serisi yeni akıllı telefonlarını ocak ayında görücüye çıkarmıştı. Şirket, o dönemde 2017 kadrosunu genişleteceğini açıklamıştı. Ünlü duyumcu Evan Blass de HTC’nin One X9’un takipçisi olacak orta segment bir telefon üzerinde çalıştığını iddia etmişti. Blass telefonun yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkabileceğini belirtmiş ve bir de fotoğraf paylaşmıştı. HTC One X10 adını taşıması beklenen telefona ait yeni bir fotoğraf internete sızdı.
Sızan fotoğrafta One X10, ekran koruyucusuyla birlikte görülüyor. Söz konusu fotoğraftaki cihaz, daha önce Blass tarafından paylaşılan One X10 fotoğrafına fazlasıyla benzerlik gösteriyor. Çok fazla detayı anlamak mümkün olmasa da, telefon standart bir tasarıma sahip gibi görünüyor. Buna ek olarak, ekranın altındaki kapasitif tuşlar da ayrıca göze çarpıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z TriFold 2 için daha geniş satış planı hazırlıyor

Huawei Nova 16 SE’nin teknik özellikleri belli olmaya başladı

Samsung ince tasarımdan vazgeçmeden S Pen’i geri getirmeyi hedefliyor

Galaxy S27 Ultra 5.700 mAh bataryayla büyük bir sıçrama yapabilir

Xiaomi Redmi Note 17 serisinin Avrupa fiyatları ortaya çıktı
One X10’da 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.5 inç ekranın bulunması bekleniyor. Akıllı telefonda sekiz çekirdekli, 1.9 GHz MediaTek MT6755 yonga setinin bulunacağı söyleniyor. Mali-T860 grafik işlemcisi de yonga setinin içinde yer alıyor.
HTC One X10 16 megapiksel arka kamerayla gelebilir
HTC’nin yeni akıllı telefonunda 16 megapiksel arka kameranın bulunacağı konuşuluyor. Bu kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Akıllı telefonun Barselona’da düzenlenecek 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkması ihtimaller arasında bulunuyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



HTC One X10 16 megapiksel arka kamerayla gelebilir