Manşetler

HTC One V’ye Hızlı Bakış – Galeri

htc-one-v-on-inceleme-00001

2012 Mobil Dünya Kongresi’nde pazarın üst ve orta üst sınıflarını hedefleyen One X ve One S cihazlarını tanıtan HTC, orta segmenti de boş geçmedi. 2010’un başında yine Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulan düşük fiyatlı Legend’ın tasarımını baz alan bir başka One modeli One V de S ve X ile birlikte tanıtılmıştı. HTC’nin MWC 2012 standı genellikle One S ve One X ile donatılmıştı. One V‘nin tanıtımı konusunda biraz daha çekingen kalınmıştı. Neyse ki, bir stand görevlisi imdadımıza yetişti ve cebinden çıkardığı One V’nin birkaç fotoğrafını çekme fırsatı bulduk.

Ne yazık ki, telefonun pili yoktu, bu nedenle cihazın ekranını ve üzerinde çalışan Sense 4.0 arayüzünü görme fırsatı bulamadık. Ancak Sense 4.0’ı One X ve One S’ten bildiğimiz için çok da önemli sayılmaz. HTC One X’in tasarımı yukarıda belirttiğimiz gibi Legend’ın tasarımına oldukça benziyor, ancak ondan biraz daha uzun, geniş ancak ince. Legend’ın alt bölümünde, açı yaptığı bölümde bir trackpad yer alıyordu, One V’de ise böyle bir trackpad yok, fiziksel kapasitif navigasyon tuşlarıysa One X ve S’te olduğu gibi ekranın altına yerleştirilmiş.

HTC One V’de 3.7 inç’lik, 480 x 800 piksel çözünürlüklü TFT kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. 1 GHz’lk tek çekirdekli işlemci, 512 MB RAM, 4 GB dahili bellek, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 5 megapiksel, LED flaşlı, 720p kayıt yetenekli arka kamera da diğer teknik özellikleri arasında. Beats Audio desteği diğer One telefonlarında olduğu gibi One V’de de bulunuyor.

Galeri: HTC One V’ye Hızlı Bakış
[nggallery id=859]

İLGİLİ HABERLER