Manşetler

HTC One olarak beklenen M7’ye ait yeni bir basın fotoğrafı sızdı

HTC’nin gelecek hafta içinde Londra’da düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması beklenen M7 kod adlı gözde Android telefonuyla ilgili çok fazla şey duyduk. Bir etkinlikte HTC CEO’su Peter Chou’nun elinde görülen, dedikodulara göre HTC One olarak adlandırılacağı konuşulan bu cihazın son olarak yeni bir basın fotoğrafı ortaya çıktı.

htc-one-sizinti-110213

Aslına bakarsanız, geçen ay M7’ye ait olduğu iddia edilen başka fotoğraflar da sızmıştı. Bunlardan bir tanesi yine şimdiki sızıntının sahibi @evleaks tayfasına aitti. Bunun dışında yine HTC M7’ye ait olduğu iddia edilen, geçen yılın One serisi cihazlarına biraz daha yakın bir tasarıma sahip olan cihazın fotoğrafı da ortaya çıkmıştı. Son fotoğraf @evleaks tayfasının sızıntılarının tutarlı olduğunu gösteriyor. Yuvarlak köşelere sahip olan cihazın ön yüzüne baktığımızda hem üstünde hem de altında ızgaralar görüyoruz. Ayrıca ekranın üst bölümünde kamera dikkat çekiyor. HTC logosu ise ekranın altına yerleştirilmiş, bunun iki yanındaysa geri ve ana ekran tuşları var. Geçen yılın One serisi Android telefonlarında gördüğümüz çoklu görev butonuysa ortadan kaybolmuşa benziyor.

Bakalım gördüğümüz M7’lerden hangisi gerçeğe dönüşecek. Bunun için birkaç gün daha beklemek gerekiyor. 19 Şubatta Londra’da tanıtılması beklenen cihazın Türkiye’ye gelişinin de fazla gecikmeyeceği söyleniyor. En azından geçen yıl olduğu gibi MWC’nin hemen ardından Türkiye’de de bu telefon için düzenlenmiş özel bir etkinlik de görebiliriz.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER