Teknoloji

HTC One mini’yi tanıtan blog yazısını yayınladı

Bu yılın ikinci çeyreğinde gözde Android telefonu One’ı piyasaya süren HTC, yeni Android cihazlarını da bu model etrafında şekillendirmeye devam ediyor. ”One mini” olarak adlandırılan daha küçük bir HTC One modeli üzerinde çalıştığı bilinen şirket, bu çalışmalarının sonucunu bir blog yazısını zamanından önce yayınlayarak kamuoyuyla paylaşmış oldu.

htc-one-mini-5-150713

Android Police’in haberine göre, ”Büyük bir yumruk getiren küçük şeyler” başlığını taşıyan blog yazısı birkaç dakika boyunca HTC’nin resmi blogunda görüntülendi. Ancak fazla vakit kaybetmeden söz konusu yazıyı blogundan kaldıran HTC, bir süre sonra yazıyı tekrar bloguna yerleştirdi. Yazıda küçük insan, hayvan ya da cisimlerin büyük şeyleri başarması üstünde duran bir infografiğe de yer verildi. Bu infografikte ”Cep Herkülü” olarak anılan milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun da yer bulması dikkat çekici bir detay olarak göze çarptı.

Orijinal One’ın başarısından duyduğu kıvancı blog yazısında paylaşmaktan çekinmeyen HTC, bu cihazın başarısının şirketi One deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırma konusunda motive ettiğinin altını çizdi. Dalgalı bir yayın macerası yaşayan bu blog yazısıyla şirketin HTC One mini için ”önemli özellikleri uygun fiyatla sunan bir akıllı telefon” imajı çizmeye çalıştığı düşünülüyor.

İlgili >> Android Police, HTC

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER