Teknoloji

HTC One mini’ye ait yeni fotoğraflar ve teknik özellikler sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC One mini dedikoduları bir süredir ortalıkta dolaşıyor ve Almanya’da yayın yapan Android Next sitesinin paylaştığı yeni fotoğraflar ve teknik özellikler de bu cihazın varlığına dair spekülasyonları kuvvetlendiriyor.

htc-one-mini-5-150713

Site HTC One’ın boyutları ve teknik özellikleri kırpılmış versiyonuna ait olduğu öne sürülen, önden ve arkadan çekilmiş fotoğraflar yayınladı. Bununla birlikte cihazın işlemci, sistem bilgileri ve bataryasına ait bazı unsurları içeren ekran görüntülerini de paylaşmaktan geri durmadı.

Görünüşe göre HTC One mini’de 1.4 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM ve Adreno 305 GPU bulunacak. Android 4.2.2 Jelly Bean ile çalışan cihazda Sense 5 kullanıcı arayüzünün de yer aldığı görülüyor. Öte yandan 11 GB’lık kısmı kullanıcı erişimine açık olmak üzere 16 GB’lık dahili bellek de HTC One mini’nin özellikleri arasında bulunuyor. Bu depolama alanı microSD kart sayesinde daha da artırılabilir gibi görünüyor.

htc-one-mini-3-150713

HTC One mini’nin ekranı 1280 x 720 çözünürlüğe sahip olacak gibi görünüyor. AnTuTu benchmark testinden alınan ekran görüntüsü de cihazın 320 ppi’lik piksel yoğunluğu değerini gösteriyor. Bu da HTC One mini’nin 4.3 inç gibi bir ekran büyüklüğüne sahip olacağını işaret ediyor.

htc-one-mini-1-150713

Kamera tarafında, HTC One mini’nin arkasında 4.1 megapiksel, önündeyse 1.6 megapiksellik olmak üzere toplam iki kameraya sahip olduğu belirtiliyor. Arkadaki kamera muhtemelen UltraPixel teknolojisine sahip olacak ve HTC One’ın sunduğu özellikleri destekleyecek.

HTC One mini’nin bu ay içinde tanıtılabileceği söyleniyor.

İlgili >>Androidnext.de

[Görsel – Androidnext.de]

İLGİLİ HABERLER