Teknoloji

HTC One mini’nin modacı David Koma tarafından tasarlanmış özel üretimleri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC, Beyonce ve Rihanna gibi şarkıcıları giydiren Britanyalı moda tasarımcısı David Koma ile işbirliğine gitti ve iki tasarımının çizgilerini barındıran özel HTC One mini koleksiyonu çıkardı. Bu özel üretim cihazlardan yalnızca 10 adet yapılacak olması da telefonların bir hayli değerli olacağı anlamına geliyor.

htc-one-mini-koma-040913-3HTC’nin yeni reklam kampanyası “değişim”den ilham aldığı tahmin edilen bu tasarımlar Twitter üzerinden eylül ayı sonuna kadar düzenlenecek bir yarışmayla şanslı kişilere hediye edilecek. Katılımcıların bu telefonu kazanmak için Koma’nın tasarımlarından ilham alan çalışmalarını göndermeleri gerekiyor. Kazananlar da bizzat Koma tarafından seçilecek.

htc-one-mini-koma-040913-1

Özel versiyon HTC One mini’lerin her biri Koma’nın özel çalışmalarını üzerlerinde barındırıyor, bu tasarımlar telefonun alüminyumdan yapılmış arka paneline işleniyor.

Tasarımlardan bir tanesi sonbahar/kış 2013 koleksiyonundan ilham alırken diğeri de ilkbahar/yaz 2014 kreasyonunda gelecek olan tasarımlar hakkında ipucu veriyor. Koma’nın ilkbahar/yaz kreasyonu 14 Eylülde Londra Moda Haftası kapsamında düzenlenecek bir defileyle sahne alacak.

htc-one-mini-koma-040913-2

Bu arada telefona ek olarak, Koma tarafından imzalanmış orijinal sanat çalışması da kazananlardan birine armağan edilecek.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER