Teknoloji

HTC yeni akıllı telefonu One ME’yi duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc-one-me-040615

HTC, sadece Asya pazarına yönelik olarak hazırladığı akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Tayvanlı şirketin bu yaklaşım çerçevesinde duyurduğu son akıllı telefonu, One ME oldu. M9+’ın daha az metal barındıran ve Duo Camera’sız bir versiyonu imajı veren One ME’de metal çerçeve, polikarbonat kasaya eşlik ediyor.

2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde 5.2 inç Quad HD ekrana sahip olan HTC One ME, 565 ppi ekran yoğunluğu sunuyor. Bu da HTC’nin yeni akıllı telefonunun şirketin bugüne kadarki en keskin görüntü kalitesini sunmasını sağlıyor. Cihazın sekiz çekirdekli, 2.2 GHz MediaTek Helio X10 işlemcisine 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Dahili hafıza microSDXC sayesinde 2 TB’ye yükseltilebiliyor.

Çift SIM girişi, parmak izi sensörü ve 2840 mAh kapasiteli pil, HTC One ME’nin diğer özellikleri arasında yer alıyor. Android işletim sisteminin üzerine HTC Sense arayüzünü getiren One ME’de 20 megapiksel arka kameraya UltraPixel ön kamera eşlik ediyor. HTC’nin 5 inç ve üstü ekrana sahip cihazlarla oluşturduğu yeni kadrosunun en yeni üyesi olan HTC One ME’nin fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Akıllı telefonun Asya pazarının dışına çıkması pek muhtemel gözükmüyor.

İLGİLİ HABERLER