Teknoloji

HTC One Max’in teknik özellikleri arasında Snapdragon 600 işlemci ve Sense 5.5 de bulunacak

HTC One Max bu dönemde hakkında en çok sızıntıyı yayınladığımız cihazlardan bir tanesi oldu. Anlaşılan o ki, bu cihaz resmiyet kazanana kadar da yeni sızıntılar görmeye devam edeceğiz.

htc-one-max-sizinti-260913-2

Son olarak Fransız teknoloji blogu Nowherelse.fr’nin editörü Steve Hemmerstoffer bu büyük ekranlı cihaza ait olduğu öne sürülen teknik özellikler tablosunun fotoğrafını paylaştı.

Paylaşılan fotoğrafta HTC One Max’in Android 4.3 ve Sense 5.5 ile geleceği belirtiliyor ki, bunlar çok da büyük sürpriz sayılmaz. One Max’te geleceği tahmin edilen Sense 5.5 ile ilgili sızıntılar bu sürümle birlikte BlinkFeed’i kapatma seçeneğinin sunulacağı, ayrıca kamera arayüzünde de çeşitli düzenlemeler yapılacağını gösteriyor.

htc-one-max-ozellikler-dedikodu-101013

HTC geçen yıldan beri seçtiği donanım bileşenleriyle şaşırtıyor ve bu gelenek HTC One Max ile de bozulmayacak gibi görünüyor. Henüz doğrulanmamış olsa da, HTC One Max’in 1080 x 1920 piksel çözünürlüklü 5.9 inç ekran, 1.7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemci, 2 GB RAM, 16/32/64 GB dahili hafıza seçenekleri, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 3200 mAh kapasiteli pil, NFC, Beats Audio ve UltraPixel kamera gibi teknik özelliklere sahip olacağı görülüyor.

HTC One Max’in arkasında parmak izi okuyucusunun bulunacağı da uzun zamandır dile getirilen iddialar arasında yer alıyor. Bu telefonun 15 Ekimde Tayvanda düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması kuvvetle muhtemel.

HTC One Max ile birlikte HTC de Samsung, Sony, LG gibi şirketlerin bulunduğu büyük ekranlı telefon pazarına girmiş olacak.

İlgili >> PhoneArena, Twitter (@stagueve)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER