Manşetler

HTC One Max’in parmak izi okuyucusu taşıdığını gösteren yeni fotoğraflar sızdı

Samsung Galaxy Note 3’e ve belki de Apple’ın yeni iPhone 5s’ine rakip olacak HTC One Max’in sonbaharda çıkması bekleniyor. Eğer ortaya çıkan son fotoğraflar gerçeklik değeri taşıyorsa, bu telefon da parmak izi okuyucusu barındıracak.

htc-one-max-140913-1

HTC One Max’in çeşitli fotoğrafları daha önce internete sızmıştı. Ancak bu son sızıntılar sayesinde büyük ekranlı akıllı telefonun arkasında bir parmak izi tarayıcısı olduğunu görüyoruz. Çinli sosyal ağ Weibo üzerinden ilk olarak paylaşılan fotoğraflar daha sonra Hollandalı Mobileaks sayesinde daha fazla kişiye ulaştı. Fotoğraflar HTC One Max’i diğer iki HTC One ile birlikte gösteriyor. HTC One Max hem önden hem de arkadan fotoğraflanmış.

Fotoğrafları Weibo’ya koyan kişinin söylediğine göre, paylaştığı HTC One Max sadece bir prototip; yani son ürün bundan farklı olabilir. Ancak görüntüler daha önce bu cihazla ilgili olarak dillendirilen parmak izi okuyucusu söylentilerini doğruluyor. Kare şeklindeki parmak izi okuyucusu arkada, kameranın hemen altında görülüyor.

htc-one-max-140913-2

HTC One Max’in teknik özellikleri hakkında da çeşitli ipuçları ortalıkta dolaşıyor. Phonearena sitesinin söylediğine göre bu cihaz 2.3 GHz Snapdragon 800 dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili bellek, 3200 veya 3300 mAh kapasiteli batarya ve microSD kart yuvası içerecek. Super LCD3 ekranı 6.4 inç gibi bir büyüklüğe ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Bu da 342 ppi gibi yüksek bir piksel yoğunluğu anlamına geliyor. UltraPixel kamera, Android 4.3 ve Sense 5.5 de öne sürülen diğer teknik özellikler arasında bulunuyor.

Birçok haber HTC’nin One Max’i IFA 2013’te tanıtacağını öne sürüyordu, ancak bu etkinlikte One Max yerine Desire 601 ve Desire 300 gibi daha alt seviyede cihazlar gördük.

İlgili >> Mobileaks

İLGİLİ HABERLER