Manşetler

HTC One Max’in arkasındaki parmak izi okuyucusunu gösteren yeni fotoğraflar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC One Max en kötü saklanan sırlardan biri olmaya doğru ilerliyor. Cihazın yarın gerçekleşmesi beklenen resmi tanıtımından önce, hakkında epey bir şey duyduk. Son olarak bu büyük ekranlı Android telefonuna ait olduğu öne sürülen yeni fotoğraflar sızdı.

htc-one-max-sizinti-141013-1

Fotoğraflar daha önce gerçekleşen sızıntıları desteklerken HTC One Max’in arkasında yer alacağı söylenen parmak izi okuyucusuna yakından bakmamızı sağlıyor. iPhone 5s’in parmak izi okuyucusu önde yer alırken HTC One Max’in parmak izi okuyucusu arkada, kameranın hemen altında bulunuyor.

Parmak izi okuyucusunun konumunu, neye benzeyeceğini az çok biliyoruz, ancak yazılım tarafında ne gibi işlevler sunulacak; Sense 5.5 bu donanımla ilgili hangi yazılımsal destekleri sunacak, orası hâlâ muallakta kalan bir konu. Bunun netleşmesi için HTC’nin cihazı tanıtmasını beklememiz gerekecek.

HTC One Max bu yılın başlarında tanıtılan HTC One’ın büyütülmüş versiyonu olacak gibi görünüyor. Telefonda 6 inç, 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü ekran, 1.7 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, arkada UltraPixel kamera, önde 2 megapiksel kamera, 16 GB veya 32 GB dahili hafıza seçenekleri ve 3300 mAh kapasiteli batarya gibi başlıca teknik özellikler bulunacak.

HTC One Max ile birlikte HTC’nin de Samsung Galaxy Note 3, LG Vu 2, Sony Xperia Z Ultra gibi cihazlara rakip bir akıllı telefonu piyasaya girmiş olacak.

İlgili >> NoWhereElse.fr

İLGİLİ HABERLER