Teknoloji

HTC One Max bu sefer kendisinden daha küçük bir cihazla görüntülendi

HTC One Max ile ilgili yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı, bu sefer telefon Motorola XT882 ile birlikte görüntüleniyor. Bu son sızıntının kaynağı da bir öncekiyle aynı gibi görünüyor.

htc-one-max-070813

HTC One ailesinin Mini’den sonraki yeni üyesi olması beklenen HTC One Max ile ilgili olarak son zamanlarda ortalıkta çok fazla dedikodu dolaşmaya başladı. Bu cihazın 5.9 inç ekrana sahip olması bekleniyor. 4 inç ekrana sahip olan Motorola cihazıyla karşılaştırıldığında karşımızda gerçekten devasa bir cihazın durduğu anlaşılıyor.

İşin garibi HTC One Max’in yaşlı bir Motorola telefonuyla karşılaştırılması. Herhalde sızıntı kaynağının elinde o sırada karşılaştırmalık başla bir cihaz bulunmuyordu. Eğer bunun dışında başka bir sebebi varsa, bunu kestirmek de çok güç.

HTC yayınladığı son kısa tanıtım filmiyle ileride büyük şeylerin olacağının ipuçlarını vermiş, HTC One Max’ın çıkışının işaretlerini vermişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One İncelemesi

HTC One Max’in sözü edilen 5.9 inç ekranı muhtemelen 1080p çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca bu cihazın Snapdragon 800 işlemciyle çalışacağı tahmin ediliyor. HTC One Max önümüzdeki aylarda Sony Xperia Z Ultra ve Samsung Galaxy Note 3 ile kıyasıya bir rekabete girişecek gibi görünüyor.

Bu telefonun ne zaman tanıtılacağına dair henüz kesin bir ipucu verilmese de, tahminler önümüzdeki ayın başında Berlin’de düzenlenecek IFA 2013 fuarı üzerinde yoğunlaşıyor.

İlgili >> eprice

İLGİLİ HABERLER