Manşetler

HTC One Max’e ait yeni fotoğraflar 5.9 inç Full HD ekranlı cihazı işaret ediyor

HTC One Max ile ilgili sızıntılara yenileri ekleniyor. Son olarak Çin’in idari kuruluşlarından biri sayesinde HTC One Max’a ait yeni detaylara ulaşma fırsatı bulduk.

htc-one-max-sizinti-260913-2

Daha önceki dedikodulara paralel olarak, sızan fotoğraflar da HTC One Max’in, UltraPixel kamerasının hemen altında bir adet parmak izi okuyucusu barındırdığı görülüyor. Ayrıca bu fotoğraflarla birlikte verilen bilgiler One Max’in 5.9 inç, 1920 x 1080 piksel ekran barındırdığını gösteriyor.

HTC One Max ortalıkta dolaşmakta olan söylentilere göre 2.3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 3200 mAh ya da 3300 mAh kapasiteli batarya ve microSD kart yuvası barındıracak. Android 4.3 ile gelmesi beklenen telefonda Sense 5.5 arayüzünün giydirilmiş olacağı da söyleniyor. Ayrıca bu son sızıntının aksine 6.4 inç boyutlarında ve 342 ppi yoğunluğa sahip 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü devasa Super LCD 3 ekran taşıyacak olan telefonun arkasında UltraPixel kamera bulunacak.

htc-one-max-sizinti-260913-1

Bu arada HTC One Max’in HTC One ve HTC One mini’de yer alan kamera uygulamasına göre daha fazla özellikle donatılmış bir arayüzle geleceği de iddia ediliyor.

Aslında HTC One Max bu ay içinde, IFA’da bekleniyordu. Ancak HTC bu fuar zamanında Desire 601 ve Desire 300 cihazlarını tanıtmakla yetindi.

HTC cephesinden ise One Max ile ilgili resmi bir bilgilendirme gelmiş değil. Yine de, büyük ekranlı telefonun fazla bekletmeden çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

İlgili >> Mobileaks.nl

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER