Teknoloji

HTC One’ın mavi renkli versiyonu sızdı

HTC One’ın şu anda siyah ve gümüş renkli versiyonları piyasada bulunuyor. Ayrıca şirket geçtiğimiz mayıs ayında kırmızı renkli bir HTC One’ın da duyurusunu yapmıştı. Ne var ki, bu kırmızı renkli versiyonun henüz yurt dışında bile piyasaya çıktığını görmüş değiliz. Hâl böyleyken yepyeni bir renk seçeneğine dair ipuçları ortaya çıktı.

htc-one-mavi-070813Sızdırdığı ve genellikle doğru çıkan fotoğraflarla son zamanlarda epey ün kazanan @evleaks yaban mersini gibi mavi renk tonlarına sahip bir HTC One’ın fotoğrafını paylaştı. Sızdırılan fotoğrafta mavi renkli HTC One’ı hem önden hem de arkadan görmek mümkün oluyor. Üzerinde herhangi bir operatör logosunun bulunmaması bu telefonun herhangi bir bölgeye bağlı olmadan, dünyanın herhangi bir pazarında çıkabileceğini gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One İncelemesi

HTC One’ın mavi veya kırmızı renkli versiyonlarının ülkemize gelip gelmeyeceğini net bir şekilde söylemek şu an için mümkün değil. Ancak bu çekici renkler sayesinde HTC One’ın daha fazla müşteri bulabileceğini söylemek herhalde yanlış olmaz.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER