Manşetler

Sızan HTC One M9 videoları yeni kameraları ve yazılım özelliklerini doğruluyor

htc-one-m9-video-sizinti-1

HTC yeni amiral gemisi telefonunu 1 Martta düzenleyeceği “Ütopya’ya Yolculuk” isimli etkinlikte tanıtacak. Tayvanlı üreticinin bu etkinlik öncesinde yeni amiral gemisi One M9’u kapalı kapılar ardında tutmayı başardığını söylemek ise pek mümkün değil. Upleaks tarafından Twitter’da paylaşılan üç tanıtım videosu, HTC One M9’a dair neredeyse tüm özelliklerin ortaya çıkmasını sağladı.

HTC One M9’un arkasında yüksek çözünürlüklü 20 megapiksel kamera, önünde ise düşük ışıkta kaliteli özçekimler gerçekleştirmek için UltraPixel kamera bulunacağı videolar sayesinde doğrulanmış oldu. HTC One serisinin imzası olan BoomSound hoparlörlerin Dolby surround ses deneyimi sunacağı da yine videolar sayesinde öğreniliyor.

htc-one-m9-video-sizinti-2

Sızan HTC One M9 videoları sadece cihazın donanımına ilişkin bilgiler vermiyor. Sense arayüzünün yenilenmiş hâli ve yeni yazılımsal özellikler de videoda görülebiliyor. Kişiselleştirilebilir tema desteği, konuma bağlı olarak kullanılabilecek uygulamaları gösteren bir bileşen ve yeni fotoğraf düzenleme aracı videoda boy gösteriyor. Halihazırda HTC One M9’a dair pek çok özellik gün yüzüne çıksa da, cihazda hangi işlemcinin kullanılacağı henüz gün yüzüne çıkmış değil. Tayvanlı üreticinin işlemci tercihini Qualcomm Snapdragon 810’dan yana kullanmış olması muhtemel gözüküyor.

htc-one-m9-video-sizinti-3

HTC One M9’a dair bilinmeyenleri ortadan kaldıran Upleaks paylaşımının Twitter’dan silindiğini özellikle belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER