Teknoloji

Qualcomm HTC One M9’un Snapdragon 810 işlemciyle geleceğinin ipucunu verdi

qualcomm-snaprdragon-810-htc-one-m9-vine

HTC’nin yeni amiral gemisi One M9’u 1 Martta gerçekleştireceği “Ütopya’ya Yolculuk” isimli etkinlikte tanıtmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu konu artık cazibesini kaybetse de, HTC One M9’un ne tür özelliklere sahip olacağı halen merak ediliyor.

İnternete sızan üç video HTC’nin yeni amiral gemisine dair pek çok bilinmeyeni ortaya dökse de, akıllı telefonun hangi işlemciye sahip olacağı konusunda somut bir bilgi sunmamıştı. Videolarda atlanan bu bilgiye dair işaret işlemci üreticisi Qualcomm’dan geldi. Şirket Twitter ve Vine hesapları aracılığıyla paylaştığı videoda HTC One M9’un Snapdragon 810 işlemciyle geleceğinin ipucunu verdi.

Videoda bir telefon siluetinin önünde beliren dijital saatte önce 8:10 rakamları okunuyor. Bu zaman Qualcomm Snapdragon 810’u temsil ediyor. Ardından saat önce 10:08’e, daha sonra da hızlıca 10:09’a ilerliyor.

HTC’nin akıllı telefonları için hazırladığı görsellerde ekrana 10:XX formatında zamanlar koymayı sevdiği biliniyor. Şirket One (M8) için hazırlanan görsellerde zamanı 10:08 olarak göstermişti. Dolayısıyla Vine paylaşımında görülen 10:09’un HTC One M9’u temsil ediyor olması bir hayli muhtemel gözüküyor. HTC One M9’un tasarımı ve pek çok özelliği henüz resmi duyuru gerçekleşmeden internete sızsa da, diğer bilinmeyenlerin açığa çıkmasını isteyenler 1 Martta gerçekleşecek etkinliği sabırsızlıkla bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER