Teknoloji

HTC yeni One serisi telefonunun MWC 2015’te tanıtılacağını doğruladı

htc-one-mini-2-inceleme-00007

İnternete sızan çok sayıda fotoğrafın ve özelliğin ardından, HTC yeni amiral gemisi telefonunu tanıtmaya hazır olduğunu duyurdu. Şirketin Birleşik Krallık ofisinin Twitter hesabından ”bırakın baksınlar” sloganıyla yapılan paylaşımda, yeni HTC One telefonunun 1 Mart 2015’te tanıtılacağı açıklandı.

HTC, Barselona’da düzenlenecek 2015 Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştireceği ”Ütopya’ya Yolculuk” başlıklı etkinliğin duyurusunu geçtiğimiz ayın ortalarında yapmıştı.

Şirketin bu etkinlikte Hima kod adıyla anılan One M9’u tanıtmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. HTC tarafından gerçekleştirilen son duyuruyu biraz ”malumun ilanı” şeklinde nitelemek de yanlış olmayacaktır. Birleşik Krallık merkezli perakende zinciri Carphone Warehouse’un da HTC One M9 için ön sipariş toplamaya başlaması, en azından cihazın ismine dair gizemi ortadan kaldırmış durumda.

HTC’nin ”Ütopya’ya Yolculuk” etkinliğinde One M9 ile birlikte tanıtacağı diğer ürünler de merak ediliyor. Şirketin başka bir akıllı telefonu ve ilk akıllı saatini de söz konusu etkinlikte görücüye çıkarması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER