Manşetler

HTC One M8 kılıfı parmak izi okuyucusunun varlığını destekliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gelecek nesil HTC One cihazının gelecek ay tanıtılması ve nisan ya da mayıs aylarında Türkiye’de de piyasaya sunulması bekleniyor. Bu telefonda da geçtiğimiz aylarda satışa sunulan HTC One max’te olduğu gibi bir parmak izi okuyucusunun bulunması bekleniyor. Bir kılıf üreticisinden sızan ve HTC One (M8) için üretildiği iddia edilen kılıf da parmak izi okuyucusu için bir boşluk içeriyor.

htc-one-m8-kilif-170114

HTC One max, HTC’nin parmak izi okuyucusu taşıyan ilk cihazı olmuştu. Apple’ın iPhone 5s’inde ön tarafta yer alan benzer okuyucunun aksine, HTC parmak izi tarama sistemini arkaya kurmuştu. Dün sızan fotoğraf HTC M8’in de benzer bir okuyucuya sahip olacağını gösteriyor. Kameranın hemen altında yer alan dairesel boşluk büyük ihtimalle parmak izi okuyucusunun kullanımı için açılmış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One max İncelemesi

HTC One’ın M8 kod adıyla anılan yeni versiyonuyla ilgili detaylar birkaç aydır ortalıkta dolaşıyor. Bunları derleyecek olursak, 2014 model HTC amiral gemisinin 5 inç 1080p ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 2900 mAh kapasiteli pil, microSD kart yuvası ve Android 4.4 KitKat gibi teknik özelliklere sahip olması bekleniyor.

İlgili >> Gottabemobile, Alibaba

İLGİLİ HABERLER