Teknoloji

HTC One (M8) ve iPhone 5s’in kameralarının detaylı karşılaştırması yapıldı

HTC One (M8) henüz elimize geçmedi, ancak gelecek hafta başında gerçekleşecek Türkiye lansmanının hemen ardından bu cihazı edinme şansı bulacağız ve o zaman detayları aktarıp kendi karşılaştırmalarımızı da yapacağız. Ancak elimizde daha şimdiden bu cihazın kamerasının performansını görmemize olanak sağlayan yararlı bir yazı var.

Soldan Sağa: iPhone 5s - HTC One (M8)
Soldan Sağa: iPhone 5s – HTC One (M8)

iOS cihazlarıyla ilgili haber, ipucu ve yazılarıyla dünya çapında kullanıcılara yol gösteren iMore sitesi HTC One (M8) ve iPhone 5s’in kamera performanslarının detaylı bir karşılaştırmasını yapmış.

HTC One (M8)’in çift sensörlü, 2.0 mikrometre piksel boyutlu ve f/2.0 diyafram açıklıklı Duo kamerası ve iPhone 5s’in 8 megapiksel çözünürlüklü, 1.5 mikrometre piksel boyutlu ve f/2.2 diyafram açıklıklı kamerasıyla aynı açılardan çeşitli koşullarda fotoğraflar çekilmiş.Aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek iMore tarafından yapılan karşılaştırmayı, detaylı fotoğrafları görebilirsiniz. Belki taraflı bulabilirsiniz, ancak site iPhone 5s’in kamerasını günlük kullanım açısından daha iyi buluyor. iPhone 5s’in çektiği fotoğrafların daha net ve keskin, aynı zamanda zum işlevinin de daha iyi kullanıldığının altını çiziyor.
İlgili >> iMore

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER